Opustite kajenje in alkohol hitro in enostavno!

Blog

Je kajenje res užitek?

Ko sem še kadil, so mi šli zagovorniki opuščanja kajenja precej na živce. Razumel sem njihovo nasprotovanje kajenju, toda zame je bil to napad na mojo osebno svobodo. Moje telo, moja stvar! In seveda, moj užitek!

Toda - je kajenje res užitek?

Preberite članek →

Easyway na vrhu sveta!

Naša organizacija Allen Carr's Easyway prejme veliko število zahval in pričevanj nekdanjih kadilcev, ki so uspešno in brez muke opustili kajenje s pomočjo naše metode Easyway.

Preberite članek →

Nikoli ni prepozno!

Ko se pogovarjamo z dolgoletnimi kadilci, velikokrat naletimo na prepričanje, da je za njih »tako ali tako prepozno«. »Kadim že vrsto let«, pravijo, »tako ali tako je škoda na telesu že narejena. Zame je že prepozno!«

Ni res!

Preberite članek →

Trije razlogi zakaj je vejpanje del problema

Ko so pred približno 15 leti poslali na tržišče prve elektronske cigarete, so jih označili za blagoslov za vse kadilce. Uporaba e-cigaret naj delovala kot nekakšen mehak prehod do popolne opustitve kajenja.

Tako kot so to svojčas počeli proizvajalci klasičnih cigaret (ki zaradi neizpodbitnih znanstevnih dognanj ne smejo več zavajati javnosti o domnevnih dobrobitih kajenja), nas v tem času tudi »vejparji« s pomočjo številnih blogov in »strokovnih člankov« prepričujejo o koristnosti tega početja.

Toda tako kot njihovi tobačni predhodniki, se bodo morali tudi proizvajalci naprav za vejpanje sprijazniti z dejstvom, da njihovi proizvodi v resnici niso ne koristni, ne potrebni, temveč so tako kot klasične cigarete le način za molzenje denarja od nikotinskih zasvojencev in naivne mladine.

Preberite članek →

Resnični strošek kajenja

Najpogosteje omenjen razlog, zakaj ljudje želijo opustiti kajenje, je vsekakor skrb za zdravje. Na tesnem drugem mestu pa je - denar. Kajenje namreč ni poceni in trendi kažejo, da bo samo še dražje.

Preberite članek →

Prekletstvo priložnostnih kadilcev

Priložnostni kadilci so tisti, ki prižgejo le sem in tja, ponavadi ob kakšnih družabnih srečanjih. Velika večina kadilcev je seveda rednih kadilcev, takih, ki brez izjeme prižgejo vsak dan. In večina rednih kadilcev zavida priložnostnim kadilcem. Upravičeno?

Preberite članek →
Opustite kajenje z lahkoto

Opustite kajenje z lahkoto

Program za opuščanje kajenja po metodi Easyway

Brezplačna pomoč

Kako se lahko znebite cigaret z lahkoto, takoj in brez muke? Kako lahko opustite kajenje, ne da bi se zredili? Zagotovite si popolnoma brezplačno e-knjigo “5 velikih mitov o kajenju” in pridobite ključno predznanje, ki vam bo pomagalo, da se boste rešili nikotinske pasti!

Name *

Zaščitno z reCAPTCHA pod pogoji. Vaši podatki so varni z nami in nikoli jih ne bomo delili z drugimi. Z našega seznama se lahko odjavite kadarkoli.

Pet mitov o kajenju - easyway.si