Preberi več

Želite opustiti kajenje?

Popolnoma razumemo, kako težko je sprejeti odločitev, da boste opustili kajenje. Že s tem, ko ste obiskali našo spletno stran, ste naredili prvi korak k svobodi brez cigaretnega dima. Čestitamo!

Kako deluje metoda Easyway?

Delavnica

Delavnica Easyway traja okoli 5 ur in je ponavadi v skupini drugih kadilcev (nudimo pa tudi individualna srečanja). Med delavnico boste brez težav lahko kadili med pogostimi odmori, zato ne pozabite cigaret prinesti s seboj.

Naše delavnice za opuščanje kajenja vodijo izkušeni terapevti metode Easyway, ki so tudi sami nekdanji kadilci in so uspešno opustili kajenje prav z metodo Easyway.

Na delavnici boste spoznali, zakaj v resnici kadite in zakaj je bilo v preteklosti tako težko opustiti kajenje. Seznanili se boste z vsemi vzroki in vidiki kajenja, kot so lahko navada, rutina, zasvojenost, vpliv družbe, stres ali pa celo nadzor telesne teže.

Delavnica se konča s obredom zadnje cigarete. Sledi mu zaključna 20-minutna sprostitev. Gre za preprosto miselno vajo, s katero utrdimo glavne poante delavnice. Vaja je prijetna in pomirjujoča izkušnja.


Prijavite se na delavnico

Razumevanje kajenja

Na delavnici ne kažemo šokantnih fotografij ali strašimo kadilcev s posledicami kajenja. Vsega tega se že sami zavedajo.

Namesto tega se posvetimo raziskovanju in popravljanju vseh zmot, ki jih imajo kadilci o kajenju in zaradi katerih so še vedno ujeti v kadilski pasti. Ne obravnavamo le telesne, temveč tudi psihološko zasvojenost s cigaretami. Velika večina kadilcev je presenečena, da je nikotinska zasvojenost 1% telesna in 99% duševna.

To je najpomembnejši vidik opuščanja zasvojenosti z metodo Easyway - dokler je glava "na pravem mestu", so tegobe telesne zasvojenosti pravzaprav neverjetno blage. Zavedamo se, da v tem trenutku težko verjamete tej trditvi, a potrebujemo le nekaj ur, da vas naučimo, kako je moč premagati zasvojenost. Če upoštevamo še naše jamstvo, nimate res kaj izgubiti, lahko le ogromno pridobite.

Kaj drži kadilce v šahu?

Kadilci so sveto prepričani, da jim kajenje daje nek pristen užitek ali korist. Pomaga jim premagovati stres, uživati življenje, jih sprošča, jim pomaga pri druženju ali pa nadzoru telesne teže. Zaradi tega jih je strah, da bodo do konca življenja nesrečni in prikrajšani, tudi če jim uspe opustiti kajenje.

Kadilce je hkrati strah tudi posledic kajenja - skrbi jih za zdravje, imajo občutek sužnosti, moti jih družbena stigma, prenašati morajo strošek kajenja. Čeprav se kadilci trudijo kar najmanj razmišljati o slabih straneh kajenja, te skrbi visijo nad njihovimi glavami kot nekakšen velik, temen oblak.

Ti strahovi držijo kadilce v šahu.

Metoda Easyway uspešno odstrani potrebo in željo po kajenju ter razblini strahove, ki vam preprečujejo, da bi bili svobodni.

Svoboda

Delavnico Easyway boste zapustili kot srečni nekadilec ali nekadilka, brez potrebe po nekoristnih pripomočkih ali nadomestkih. Brez nikotinskih žvečk, obližev, magnetkov, pastil, tablet, pršil ali e-cigaret!

Delavnica Easyway odpravi občutke prikrajšanja ali žrtvovanja in vas utrdi v pravem miselnem okviru za opuščanje kajenja. Ko boste sledili nekaj preprostim napotkom, boste ugotovili, da je telesno odvajanje od nikotina komajda zaznavno.

Kajenja ne boste pogrešali!

In ne pozabite, z našim jamstvom s povračilom denarja ničesar ne tvegate, lahko le ogromno pridobite!

Pridite na delavnico!

Svoj obisk naše klinike lahko rezervirate tukaj ali po telefonu 040 77 61 77.

Če želite več informacij, nas lahko brez zadržkov pokličete za neobvezen klepet med delavniki od 9. do 18. ure. Veseli bomo vašega klica!

Lahko napišete tudi e-pismo na easyway@easyway.si.


Prijavite se na delavnico

Brezplačna pomoč

Pet mitov o kajenju - easyway.si

Kako se lahko znebite cigaret z lahkoto, takoj in brez muke? Kako lahko opustite kajenje, ne da bi se zredili? Zagotovite si popolnoma brezplačno e-knjigo “5 velikih mitov o kajenju” in pridobite ključno predznanje, ki vam bo pomagalo, da se boste rešili nikotinske pasti!

Name *
Zaščitno z reCAPTCHA pod pogoji.

Vaši podatki so varni z nami in nikoli jih ne bomo delili z drugimi. Z našega seznama se lahko odjavite kadarkoli. x