Opustite kajenje in alkohol hitro in enostavno!

Naše edinstveno jamstvo

Brez tveganja

Allen Carr je razvil svojo metodo za opuščanje kajenja leta 1983. Od takrat se je njegova organizacija razširila po svetu in ozdravila več milijonov kadilcev. Allen Carr je za mnoge postal vodilni strokovnjak na tem področju in sloves njegove metode Easyway se je razširil in zrasel iz preprostega razloga – metoda deluje!

Kolikor nam je znano, je naša organizacija edina, ki svojim strankam v resnici ponuja jamstvo za povračilo denarja, v primeru, da jim na naših srečanjih ne uspe opustiti kajenja. To jamstvo lahko nudimo, ker je naša uspešnost izjemno visoka – več kot 90% na podlagi našega 3-mesečnega jamstva.

Če res želite opustiti kajenje, vam bo naša metoda to ne le omogočila, temveč boste to storili na relativno lahek in enostaven način. Če boste sledili navodilom, boste postali nekadilec/nekadilka, hkrati pa bo odvajalno obdobje minilo brez muk in kar je najvažneje – kajenja ne boste pogrešali. Večina kadilcev potrebuje le eno srečanje, da postanejo srečni nekadilci. Toda v določenih primerih posamezniki potrebujejo dodatno srečanje ali dva. V tem primeru je obisk dodatnih srečanj brezplačen.

Naše jamstvo pripada vsakemu kadilcu, ki se prijavi za udeležbo na srečanju na naši kliniki Easyway.

Jamstvo s povračilom denarja

Če boste v roku 3 (treh) mesecev od obiska vašega prvega srečanja še vedno kadili in se odločili, da kajenja ne boste opustili, vam bomo brezpogojno povrnili vpisnino v celotnem znesku.

Verjeli vam bomo na besedo. Vsekakor pa želimo, da ste iskreni glede vaše namere o opustitvi kajenja.

To jamstvo ne velja v primeru naslednjih dogodkov:

  1. Če odpoveste, prestavite ali se ne udeležite dogovorjenega srečanja in če zamudite več kot 15 minut na dogovorjeno srečanje.
  2. Če se ne udeležite vsaj dveh dodatnih srečanj v roku 3 (treh) mesecev od dneva obiska vašega prvega srečanja (drugo in tretje srečanje nista ponovitev prvega in trajata približno vsako po 2,5 do 3,5 ure).

V primeru, da boste prenehali s kajenjem za tri mesece ali dlje, pa boste potem znova začeli kaditi, se lahko udeležite dodatnih srečanj za polovico polne vpisnine.

V primeru, da je od vašega prvega srečanja minilo več kot 12 mesecev, je potrebno, da se znova udeležite prvega srečanja (s polno vpisnino in obnovljenim jamstvom).

Želite izvedeti več?

Svoj obisk naše klinike lahko rezervirate tukaj ali po telefonu 040 77 61 77.

Če želite več informacij, nas lahko brez zadržkov pokličete za neobvezen klepet med delavniki od 9. do 18. ure. Veseli bomo vašega klica!

Lahko napišete tudi e-pismo na easyway@easyway.si.

Opustite kajenje z lahkoto

Opustite kajenje z lahkoto

Program za opuščanje kajenja po metodi Easyway

Brezplačna pomoč

Kako se lahko znebite cigaret z lahkoto, takoj in brez muke? Kako lahko opustite kajenje, ne da bi se zredili? Zagotovite si popolnoma brezplačno e-knjigo “5 velikih mitov o kajenju” in pridobite ključno predznanje, ki vam bo pomagalo, da se boste rešili nikotinske pasti!

Name *

Zaščitno z reCAPTCHA pod pogoji. Vaši podatki so varni z nami in nikoli jih ne bomo delili z drugimi. Z našega seznama se lahko odjavite kadarkoli.

Pet mitov o kajenju - easyway.si