Opustite kajenje in alkohol hitro in enostavno!

Več o metodi

Smo svetovno znani strokovnjaki na področju opuščanja kajenja. Naše klinike Easyway Allena Carra so v več kot 150 mestih v več kot 50 državah po celem svetu. Vsako leto naše klinike obišče več kot 50.000 kadilcev.

Grega Sever Easyway

Grega Sever

Vodja klinike Easyway v Sloveniji je Grega Sever. Kaditi je začel pri 13 letih skupaj z vrstniki, njegova "kariera" rednega kadilca z zavojčkom in pol na dan pa je trajala več kot 20 let, vse do novembra 2007.

Po nekaj neuspešnih poskusih prenehanja kajenja (med drugim tudi z nikotinskimi obliži) je našel metodo Easyway Allena Carra, s pomočjo katere je z lahkoto prekinil s cigaretami.

V sodelovanju z organizacijo Allena Carra vodi kliniko v Sloveniji, kjer nadaljuje poslanstvo Easywaya - reševanje kadilcev nikotinske nadloge.

Zakaj obiskati kliniko Easyway?

Večina kadilcev za opustitev kajenja potrebuje le obisk enega srečanja, ki traja približno 5 ur, dodatna srečanja za tistih nekaj, ki jih potrebujejo, pa so brezplačna. Milijoni ljudi so uspešno opustili kajenje s pomočjo metode Easyway Allena Carra.

Najboljša pot do svobode

Srečanje koristi kadilcem ne glede na to, katere metode so že poizkusili. Srečanje deluje tudi, če ste dolgoleten ali morda mlad kadilec, ali pa če ste prebrali knjigo "Končno nekadilci", pa vam ni uspelo opustiti kajenja.

Med obiskom srečanja lahko vprašate, kar vas zanima glede opuščanja kajenja. Jasno in resnično vam bo odgovoril izkušen terapevt, ki je opustil kajenje prav s pomočjo metode Easyway in ki smo ga posebej izurili za vodenje naših srečanj na kliniki.

Predstavili vam bomo strategijo, kako premagati svoje strahove in kako se z lahkoto spopasti z vsako skušnjavo, ki vam je v preteklosti preprečila beg iz nikotinskih okovov. Odlične rezultate dosegamo z uporabo učinkovitega miselnega pristopa, ki ga na koncu podkrepimo še s sprostitveno vajo.

Med srečanji lahko (če želite) svoje izkušnje delite z ostalimi udeleženci in ugotovili boste, da so vaši strahovi in skrbi lahko zelo podobni drugim.

Na srečanju boste prejeli vse potrebno, da postanete srečni nekadilci za vse čase, če pa boste zaradi kakršnegakoli razloga kasneje potrebovali podporo, sta vam na voljo brezplačni dodatni srečanji, prav tako pa kadarkoli tudi pomoč po telefonu.

Kaj pa drugi načini?

Naša učinkovitost na področju opuščanja kajenja je brez primere - več kot 90% na podlagi našega edinstvenega jamstva.

Težko je verjeti, toda ni vira, kjer bi kadilci lahko primerjali uspešnost različnih metod za opuščanje kajenja. Glede na količino denarja, ki ga vlagajo v to področje, je to precej nenavadno.

Razlog tiči v dejstvu, da raziskovalci metod ne primerjajo med seboj, temveč jih običajno primerjajo s placebom ali kontrolno skupino. To omogoča proizvajalcem izdelkov za nadomeščanje nikotina (obliži, žvečilni gumiji ...), da postavljajo trditve kot so »podvoji vaše možnosti za uspeh!«. Verjamemo, da kadilce zanima tudi odgovor na vprašanje: "Podvoji glede na kaj?"

V naši organizaciji je več kot 150 centrov v več kot 50 državah po vsem svetu in prav vse ponujajo naše edinstveno jamstvo s povračilom denarja.

Ničesar ne morete izgubiti, pridobite pa lahko veliko!

Svoj obisk naše klinike lahko rezervirate tukaj ali po telefonu 040 77 61 77.

Če želite več informacij, nas lahko brez zadržkov pokličete za neobvezen klepet med delavniki od 9. do 18. ure. Veseli bomo vašega klica!

Lahko napišete tudi e-pismo na easyway@easyway.si.

Opustite kajenje z lahkoto

Opustite kajenje z lahkoto

Program za opuščanje kajenja po metodi Easyway

Brezplačna pomoč

Kako se lahko znebite cigaret z lahkoto, takoj in brez muke? Kako lahko opustite kajenje, ne da bi se zredili? Zagotovite si popolnoma brezplačno e-knjigo “5 velikih mitov o kajenju” in pridobite ključno predznanje, ki vam bo pomagalo, da se boste rešili nikotinske pasti!

Name *

Zaščitno z reCAPTCHA pod pogoji. Vaši podatki so varni z nami in nikoli jih ne bomo delili z drugimi. Z našega seznama se lahko odjavite kadarkoli.

Pet mitov o kajenju - easyway.si