Opustite kajenje in alkohol hitro in enostavno!

Pogosta vprašanja

Kaj je metoda Easyway?

Metoda Easyway Allena Carra za opuščanje kajenja je najučinkovitejša metoda za opuščanje kajenja na svetu. Delavnice Easyway so zdaj končno na voljo tudi v Sloveniji in v slovenščini!

Kako deluje?

Metoda Easyway kadilcem pomaga tako, da popolnoma odstrani njihovo željo po kajenju. Ko usahne želja po kajenju, je močna volja nepotrebna. To nam uspeva, ker kadilce naučimo, da dramatično spremenijo svoj pogled na kajenje. Če na kajenje gledamo iz pravega zornega kota, je opuščanje kajenja nadvse preprosto.

Kaj se dogaja na delavnicah?

Delavnice vodijo visoko usposobljeni terapevti, ki so tudi sami opustili kajenje z metodo Easyway. Delavnice potekajo v sproščenem vzdušju, mad njimi pa so tudi redni kadilski odmori vse do obredne »zadnje cigarete«. Med delavnico bo prišel trenutek, ko boste zares spoznali, da res ni nobenega razloga, da bi vztrajali pri kajenju. V tistem trenutku se boste rešili nikotinske pasti.

Kaj, če name ne deluje?

Za ogromno večino kadilcev je za pot do svobode dovolj obisk enega srečanja. Za preostale sta na voljo dodatni brezplačni podporni srečanji. V uspešnost metode smo tako prepričani, da vsakemu, ki obišče srečanje, nudimo naše edinstveno jamstvo s povračilom denarja.

Kaj pa strašne odvajalne muke?

Z metodo Easyway se izognemo odvajalnim mukam, ki spremljajo kadilce, ki skušajo opustiti kajenje na klasičen način. Občutek panike, ki ga večina kadilcev občuti kot posledico pomanjkanja cigaret, nima ničesar skupnega z nikotinom. Gre za fiziološki simptom psihološkega procesa, ki se pojavi, ko želimo kaditi, pa ne moremo. Ta konflikt sproži občutek prikrajšanja, žrtvovanja, tesnobe in stresa. Metoda Easyway učinkovito odstrani željo po kajenju in posledično tudi ta konflikt.

Kakšne možnosti imam za uspeh?

Metoda Easyway ima najvišjo stopnjo uspešnosti od vseh primerjanih metod za opuščanje kajenja. Metoda deluje na prav vsakega kadilca. Za večino kadilcev zadostuje le obisk enega srečanja, na voljo pa so tudi še dodatna brezplačna podporna srečanja, če bi jih morda potrebovali. Ničesar ne tvegate, lahko le ogromno pridobite!

Kako se bom počutil/a, ko bom opustil/a kajenje?

Še vedno boste vi, hkrati pa boste od trenutka, ko boste ugasnili svojo zadnjo cigareto, srečni nekadilec ali srečna nekadilka. Bolj boste uživali v družabnih priložnostih, saj vas ne grabila želja po kajenju. Bolje se boste spopadali s stresom, saj boste spoznali, da ne potrebujete nobene dodatne opore. Že po 20 minutah od zadnje cigarete v vašem življenju se bodo v telesu začeli procesi, ki bodo drastično izboljšali vaše zdravje. Lahko nam verjamete, da bodo številne bonusi, ki jih prinaša opuščanje kajenja, presegli vaša pričakovanja!

Želimo vam, da bi se čimprej podali na to pot!

Želite izvedeti več?

Svoj obisk naše klinike lahko rezervirate tukaj ali po telefonu 040 77 61 77.

Če želite več informacij, nas lahko brez zadržkov pokličete za neobvezen klepet med delavniki od 9. do 18. ure. Veseli bomo vašega klica!

Lahko napišete tudi e-pismo na easyway@easyway.si.

Opustite kajenje z lahkoto

Opustite kajenje z lahkoto

Program za opuščanje kajenja po metodi Easyway

Brezplačna pomoč

Kako se lahko znebite cigaret z lahkoto, takoj in brez muke? Kako lahko opustite kajenje, ne da bi se zredili? Zagotovite si popolnoma brezplačno e-knjigo “5 velikih mitov o kajenju” in pridobite ključno predznanje, ki vam bo pomagalo, da se boste rešili nikotinske pasti!

Name *

Zaščitno z reCAPTCHA pod pogoji. Vaši podatki so varni z nami in nikoli jih ne bomo delili z drugimi. Z našega seznama se lahko odjavite kadarkoli.

Pet mitov o kajenju - easyway.si