Opustite kajenje in alkohol hitro in enostavno!

Splošni pogoji uporabe

Splošni pogoji uporabe spletne strani

Lastnik in administrator spletne strani https://www.easyway.si/ in vseh morebitnih podstrani te spletne strani (v nadaljevanju "Spletna stran") je Arctos, d.o.o., Gruberjevo nabrežje 14, 1000 Ljubljana, DŠ: 57544212, Matična št.: 3392333000.

Dostop in uporaba Spletne strani sta dopustna pod pogoji, ki jih določajo veljavna zakonodaja, ti Splošni pogoji uporabe spletne strani (v nadaljevanju "Splošni pogoji uporabe") ter drugi predpisi, na katere se sklicujejo ti Splošni pogoji uporabe.

Vsebina spletne strani

Prizadevamo si, da je vsebina Spletne strani posodobljena in vsebuje pravilne informacije in gradiva, vendar pa točnosti, celovitosti in ažurnosti ne zagotavljamo in k temu nismo zavezani. Ne prevzemamo nobene odgovornosti za škodo zaradi nedostopnosti, spremembe, pomanjkljivosti, napake ali zastarelosti informacij, objavljenih na Spletni strani. Prav tako ne zagotavljamo, da bo Spletna stran ali katerakoli vsebina na njej vedno dostopna oz. da bo dostop nemoten. Spletno stran ali njene dele lahko kadarkoli umaknemo ali spremenimo brez predhodnega opozorila.

Vsebina objavljena na Spletni strani je splošnega informativnega značaja. Za uporabo informacij, ki so objavljene na naši spletni strani, ne odgovarjamo. Če Spletna stran vsebuje povezave do drugih spletnih strani in vsebine na teh spletnih strani, so takšne povezave zgolj informativne narave. Nad vsebino na teh spletnih straneh nimamo kontrole ali vpliva.

Če želite prejeti več informacij o vsebini, ki je objavljena na spletni strani, nas kontaktirajte na easyway@easyway.si.

Če ste odkrili napako, netočnost ali drugo pomanjkljivost na spletni strani, nam to prosim, sporočite na easyway@easyway.si.

Pravice intelektualne lastnine

Spletna stran in njena vsebina sta intelektualna lastnina Arctos, d.o.o., Gruberjevo nabrežje 14, 1000 Ljubljana, oziroma njenih avtorjev ter se ne sme, razen na način določen v Splošnih pogojih uporabe, uporabljati brez izrecnega pisnega soglasja Arctos, d.o.o..

Arctos, d.o.o., https://www.easyway.si/, vse slike, fotografije in besedila ter vsa vsebina Spletne strani, grafike in ikone gumbov predstavljajo intelektualno lastnino Arctos, d.o.o.. Vse ostale znamke, imena produktov in imena družb ali logotipi so last njihovih lastnikov.

Varstvo osebnih podatkov

Več o obdelavi osebnih podatkov je navedeno v Politiki zasebnosti.

Za več o uporabi piškotkov glejte stran Piškotki.

Spremembe Splošnih pogojev uporabe

Pridržujemo si pravico, da to spletno stran in te Splošne pogoje uporabe kadarkoli spremenimo brez posebnega dovoljenja ali obveščanja Uporabnika o tem. Spremenjeni Splošni pogoji uporabe pa začnejo veljati na dan, ko so spremembe objavljene na spletni strani.

Zgoraj opisani Splošni pogoji uporabe ne veljajo za zunanje spletne strani, do katerih lahko dostopate preko povezav, ki so podane na naši spletni strani.

Ogledovanje vsebin te spletni strani, prijava na e-novice, uporaba kontaktnega obrazca pomeni avtomatično pristajanje na vse zgoraj opisane pogoje uporabe.

Kontakt

Za kakršnakoli vprašanja v povezavi s temi Splošnimi pogoji uporabe nas, prosimo, kontaktirajte na easyway@easyway.si.

Ljubljana, 15.09.2022

Opustite kajenje z lahkoto

Opustite kajenje z lahkoto

Program za opuščanje kajenja po metodi Easyway

Brezplačna pomoč

Kako se lahko znebite cigaret z lahkoto, takoj in brez muke? Kako lahko opustite kajenje, ne da bi se zredili? Zagotovite si popolnoma brezplačno e-knjigo “5 velikih mitov o kajenju” in pridobite ključno predznanje, ki vam bo pomagalo, da se boste rešili nikotinske pasti!

Name *

Zaščitno z reCAPTCHA pod pogoji. Vaši podatki so varni z nami in nikoli jih ne bomo delili z drugimi. Z našega seznama se lahko odjavite kadarkoli.

Pet mitov o kajenju - easyway.si