Opustite kajenje in alkohol hitro in enostavno!

Easyway na vrhu sveta!

Prihajajo z vsega sveta, najrazličnejših zanimivih krajev in ljudje v njih opisujejo, kako lahko zdaj uživajo življenje in svobodo brez cigaret. Med njimi si posebno mesto zasluži zanimiva zgodba moža, ki je opustil kajenje na naši kliniki Singapurju in nato osvojil Everest, najvišjo goro sveta:

"Počutim se na vrhu sveta!

Danes obhajam peto leto, odkar sem obiskal kliniko za opuščanje kajenja z neverjetno terapevtko Pam Oei ... Brez dvoma je bila to ena od najboljših odločitev, ki sem jih kdajkoli sprejel.

Pam mi je dejala, da bom doživel "sunek energije" kmalu za tem, ko bom postal nekadilec - ni se motila. To je bil začetek moje poti na Everest, ki je zame zelo posebna (če še niste opazili).

Če še kadite in potrebujete pomoč pri opuščanju, iskreno priporočam Pam in delavnico Easyway. Res vam bo spremenila življenje - in res le v pozitivnem smislu. Res je preprosto, le želeti si morate.

Zagotavljam vam, to bo ena od vaših najboljših odločitev.

Dan Clements"

Foto: Daniel Clements

PREBERITE TUDI: Nikoli ni prepozno! →
Opustite kajenje z lahkoto

Opustite kajenje z lahkoto

Program za opuščanje kajenja po metodi Easyway

Brezplačna pomoč

Kako se lahko znebite cigaret z lahkoto, takoj in brez muke? Kako lahko opustite kajenje, ne da bi se zredili? Zagotovite si popolnoma brezplačno e-knjigo “5 velikih mitov o kajenju” in pridobite ključno predznanje, ki vam bo pomagalo, da se boste rešili nikotinske pasti!

Name *

Zaščitno z reCAPTCHA pod pogoji. Vaši podatki so varni z nami in nikoli jih ne bomo delili z drugimi. Z našega seznama se lahko odjavite kadarkoli.

Pet mitov o kajenju - easyway.si