Blog

7 razlogov zakaj cigarete niso zdravilo za stres

Ko kadilci govorijo o glavni dobrobiti, ki jo imajo od kajenja, jih 99% zatrdi, da jim cigarete pomagajo pri boju s stresom. "Cigarete me pomirjajo," je daleč najbolj pogost stavek, s katerim kadilci opravičujejo svoje početje.

Toda resnica je prav nasprotna.

Preberite članek →

So e-cigarete res varna alternativa kajenju?

Vse, odkar obstajajo neizpodbitni dokazi o veliki škodljivosti kajenja, kadilci iščejo "zdravo" alternativo kajenja. V zadnjem času se kot taka ponuja elektronska, oziroma e-cigareta, ki jo precejšen del javnosti sprejema kot primeren nadomestek za cigareto.

Preberite članek →

Kako lahko pomagamo kadilcem?

Pogosto me ljudje vprašajo, kako lahko pomagajo svojim bližnjim, da bi se znebili cigaret. Skrbi jih za sinove in hčere, može in žene, brate in sestre, starše, dobre prijatelje in sodelavce.

Preberite članek →

Naše telo = neverjetni stroj

Kadilci, predvsem tisti, ki kadijo že dolgo časa, si včasih predstavljajo, da
a) je težko opustiti kajenje in
b) so si s kajenjem že prizadejali nepopravljivo škodo.
Zato se lahko vprašajo: »Zakaj bi se sploh mučil, in poskusil opustiti kajenje?«

Preberite članek →

Če lahko oni, lahko tudi vi!

Ko se človek sooča s prelomno odločitvijo (kot je denimo odločitev, da bomo letos pa res končno prenehali kaditi), ponavadi pomaga dejstvo, da se zave, da na tej poti ni sam.

 

Za mnoge kadilce je njihovo kajenje intimno početje in morda se jim zdi, da je tudi odločitev, da bodo prenehali kaditi, lastna le njim samim in da se bodo na to, za njih (pre)težko pot morali podati sami. Na srečo to seveda ne drži!

Preberite članek →

Brezplačna pomoč

Pet mitov o kajenju - easyway.si

Kako se lahko znebite cigaret z lahkoto, takoj in brez muke? Kako lahko opustite kajenje, ne da bi se zredili? Zagotovite si popolnoma brezplačno e-knjigo “5 velikih mitov o kajenju” in pridobite ključno predznanje, ki vam bo pomagalo, da se boste rešili nikotinske pasti!

Name *
Zaščitno z reCAPTCHA pod pogoji.

Vaši podatki so varni z nami in nikoli jih ne bomo delili z drugimi. Z našega seznama se lahko odjavite kadarkoli. x