Opustite kajenje in alkohol hitro in enostavno!

Če lahko oni, lahko tudi vi!

Ko se človek sooča s prelomno odločitvijo (kot je denimo odločitev, da bomo letos pa res končno prenehali kaditi), ponavadi pomaga dejstvo, da se zave, da na tej poti ni sam.

Za mnoge kadilce je njihovo kajenje intimno početje in morda se jim zdi, da je tudi odločitev, da bodo prenehali kaditi, lastna le njim samim in da se bodo na to, za njih (pre)težko pot morali podati sami. Na srečo to seveda ne drži!

V resnici imajo prav vsi kadilci na tem ljubem svetu enako željo. Vsi bi radi nehali kaditi! Nihče si ne želi, da bi ostal kadilec do konca svojega življenja. In seveda - nihče od kadilcev ni podpisal nobene pogodbe, ki bi ga obvezovala, da mora prav on do konca svojih dni cigarete kupovati, prižigati in puhati.

Težava je le v tem, da se nihče noče pri tem mučiti in zaradi tega odlašajo ...

In v tem je moč metode Easyway. Pri nas kadilci postanejo srečni nekadilci brez trpljenja, brez muk in brez občutka, da se za karkoli prikrajšajo. Tudi sam sem bil kar soliden kadilec (30 cigaret na "normalen" dan),  a sem zaradi metode Easyway že več kot 10 let z lahkoto brez cigaret.

In ni mi treba verjeti na besedo - prisluhnite raje znanim osebnostim, ki so se znebile zasvojenosti z metodo Easyway. Richard Branson je znameniti poslovnež in lastnik skupine Virgin, Ashton Kutcher je hollywoodski igralec, Ruby Wax je ameriška komičarka, Ellen DeGeneres pa - no, nje pa res ni potrebno posebej predstavljati, kajne?

Najnovejši slavni srečni nekadilec je James Spader, televizijski igralec v serijah "The Practice", "Boston legal", "The Office" in "Blacklist". (6-minutni video)

Metoda Easyway je pomagala njim, lahko pa tudi vam!

Za lepši dan pa še povezava na zimzeleno pesem "I Got You, Babe". Razlog? Oba pevca, Chrissie Hynde in Ali Campbell (UB40) sta nekadilca - oba po zaslugi metode Easyway!

Opustite kajenje z lahkoto

Opustite kajenje z lahkoto

Program za opuščanje kajenja po metodi Easyway
Opustite pijačo z lahkoto

Opustite pijačo z lahkoto

Video program za opuščanje alkohola po metodi Easyway

Brezplačna pomoč

Kako se lahko znebite cigaret z lahkoto, takoj in brez muke? Kako lahko opustite kajenje, ne da bi se zredili? Zagotovite si popolnoma brezplačno e-knjigo “5 velikih mitov o kajenju” in pridobite ključno predznanje, ki vam bo pomagalo, da se boste rešili nikotinske pasti!

Name *

Zaščitno z reCAPTCHA pod pogoji. Vaši podatki so varni z nami in nikoli jih ne bomo delili z drugimi. Z našega seznama se lahko odjavite kadarkoli.

Pet mitov o kajenju - easyway.si