Opustite kajenje in alkohol hitro in enostavno!

Zaupali so nam

Kljub temu, da sem dobro poznala grozne posledice kajenja, se nisem uspela znebiti kajenja, dokler nisem spoznala metode Easyway. Bilo je neverjetno preprosto. Priporočam jo vsem svojim kolegom.

Petra, zdravnica

Že več kot 2 leti ne kadim. Po nekaj dneh sem dobesedno jokal od sreče, da nisem več kadilec. Lahko grem s prijatelji na pivo, ne da bi razmišljal ali bom vzdržal brez cigarete. Ne, nikoli več ne bom kadil! Hvala vam, da obstajate!!

Simon, strojevodja

Končno sem svobodna. Presrečna sem, ker nimam več slabe vesti zaradi otrok, onadva pa mi zdaj govorita: "Mami, kako lepo dišiš!"

Karin, prodajalka

Hvala metodi Easyway, hvala Allenu Carru. Po letih kajenja treh škatlic na dan so vsi mislili, da je konec z menoj, po obisku srečanja pa sem z lahkoto brez cigaret. Tudi moja žena je presrečna.

Božo, avtomehanik

Mislila sem, da se s cigareto lažje družim in klepetam s svojimi strankami. Zdaj si nič več ne pacam telesa, družim se pa prav tako kot prej. Metoda Easyway deluje!

Mojca, frizerka

Mislil sem že, da sem izgubljen primer. Poskusil sem praktično vse metode, pa ni delovalo. Easyway pa mi je omogočil, da lahko končno normalno zadiham.

Jurij, novinar

Moj zdravnik je vselej zmajal z glavo, ko je poslušal moja pljuča. Nisem verjela, da je moč po 50 letih tako z lahkoto nehati kaditi. Zdaj grem k zdravniku brez bojazni.

Marija, upokojenka

Po več neuspelih poskusih z drugimi metodami sem bila zelo skeptična. Toda na srečanju ni bilo nobenega pritiska, na koncu pa sem z veseljem ugotovila, da sem po mnogih letih že spet postala nekadilka.

Magda, tajnica

Življenja brez cigaret si včasih nisem mogel niti predstavljati, odkar pa sem srečni nekadilec, si lahko očitam le, da nisem že prej poskusil metode Easyway.

Matjaž, komercialist

Metoda Easyway mi je rešila življenje. Tudi v najtežjih trenutkih mi ne pride na misel, da bi še kadila, temveč sem srečna, da sem nekadilka.

Alenka, prevajalka

Opustite kajenje z lahkoto

Opustite kajenje z lahkoto

Program za opuščanje kajenja po metodi Easyway

Brezplačna pomoč

Kako se lahko znebite cigaret z lahkoto, takoj in brez muke? Kako lahko opustite kajenje, ne da bi se zredili? Zagotovite si popolnoma brezplačno e-knjigo “5 velikih mitov o kajenju” in pridobite ključno predznanje, ki vam bo pomagalo, da se boste rešili nikotinske pasti!

Name *

Zaščitno z reCAPTCHA pod pogoji. Vaši podatki so varni z nami in nikoli jih ne bomo delili z drugimi. Z našega seznama se lahko odjavite kadarkoli.

Pet mitov o kajenju - easyway.si