Blog

Resnični strošek kajenja

Najpogosteje omenjen razlog, zakaj ljudje želijo opustiti kajenje, je vsekakor skrb za zdravje. Na tesnem drugem mestu pa je - denar. Kajenje namreč ni poceni in trendi kažejo, da bo samo še dražje.

Preberite članek →

Prekletstvo priložnostnih kadilcev

Priložnostni kadilci so tisti, ki prižgejo le sem in tja, ponavadi ob kakšnih družabnih srečanjih. Velika večina kadilcev je seveda rednih kadilcev, takih, ki brez izjeme prižgejo vsak dan. In večina rednih kadilcev zavida priložnostnim kadilcem. Upravičeno?

Preberite članek →

7 razlogov zakaj cigarete niso zdravilo za stres

Ko kadilci govorijo o glavni dobrobiti, ki jo imajo od kajenja, jih 99% zatrdi, da jim cigarete pomagajo pri boju s stresom. "Cigarete me pomirjajo," je daleč najbolj pogost stavek, s katerim kadilci opravičujejo svoje početje.

Toda resnica je prav nasprotna.

Preberite članek →

So e-cigarete res varna alternativa kajenju?

Vse, odkar obstajajo neizpodbitni dokazi o veliki škodljivosti kajenja, kadilci iščejo "zdravo" alternativo kajenja. V zadnjem času se kot taka ponuja elektronska, oziroma e-cigareta, ki jo precejšen del javnosti sprejema kot primeren nadomestek za cigareto.

Preberite članek →

Kako lahko pomagamo kadilcem?

Pogosto me ljudje vprašajo, kako lahko pomagajo svojim bližnjim, da bi se znebili cigaret. Skrbi jih za sinove in hčere, može in žene, brate in sestre, starše, dobre prijatelje in sodelavce.

Preberite članek →

Brezplačna pomoč

Pet mitov o kajenju - easyway.si

Kako se lahko znebite cigaret z lahkoto, takoj in brez muke? Kako lahko opustite kajenje, ne da bi se zredili? Zagotovite si popolnoma brezplačno e-knjigo “5 velikih mitov o kajenju” in pridobite ključno predznanje, ki vam bo pomagalo, da se boste rešili nikotinske pasti!

Name *
Zaščitno z reCAPTCHA pod pogoji.

Vaši podatki so varni z nami in nikoli jih ne bomo delili z drugimi. Z našega seznama se lahko odjavite kadarkoli. x